Privatumo politika

  • Džiaugiamės, kad lankotės SmartOnly.eu internetinėje parduotuvėje. Ši Privatumo politika reglamentuoja puslapio www.smartonly.eu klientų ir lankytojų pagrindinius asmens duomenų rinkimo, tvarkymo ir saugojimo principus ir tvarką.

    Jūsų pateikti asmens duomenys mūsų internetiniame puslapyje yra tvarkomi vadovaujantis Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo bei asmens duomenų apsaugą reglamentuojančiuose ir nustatančiuose aktuose numatytomis taisyklėmis.

    Lankytojai ir klientai, www.smartonly.eu puslapyje nurodydami savo Asmens duomenis, laikomi susipažinę ir sutinka, kad UAB Margin jų duomenis valdytų ir tvarkytų šioje privatumo politikoje bei LR teisės aktais nustatytais tikslais.

     

    Ši Privatumo politika automatiškai taikoma ir tiems lankytojams, kurie neprisiregistravę naudojasi puslapiu, remiantis numatytomis puslapio naudojimosi taisyklėmis.

    Jūs visada galite kreiptis į UAB Margin – puslapio www.smartonly.eu valdytoją ir:

    • gauti informaciją apie tvarkomus Jūsų asmens duomenis;
    • pareikalauti ištaisyti neteisingus, neišsamius ar netikslius savo asmens duomenis;
    • nesutikti, jog Jūsų asmens duomenys būtų tvarkomi tiesioginės rinkodaros tikslais;
    • pasinaudoti savo teise, kad Jūsų asmeniniai duomenys būtų pašalinti.

     

    UAB Margin užtikrina, jog Jūsų duomenys nebus perduodami tretiesiems asmenims, išskyrus partnerius, kurių paslaugomis naudojamės norėdami įvykdyti Jūsų užsakymą. Tai galėtų būti:

    • siuntų pristatymo tarnybos: Venipak, Omniva, DPD, LP Ekspress, ir kt.;
    • lizingo bendrovės: GF lizingas, SB lizingas ir kt.

    Jeigu už SmartOnly.eu internetinėje parduotuvėje įsigytas prekes mokate internetinės bankininkystės sistemoje, tokiu atveju Jūsų duomenų ir mokėjimo saugumą užtikrina banko serveris, kuriame atliekate mokėjimą.

    UAB Margin, gavęs Jūsų prašymą dėl asmens dokumentų tvarkymo, įsipareigoja atsakyti per 15 kalendorinių dienų nuo kreipimosi datos. Prašymus prašome pateikti elektroniniu paštu privatumo.politika@margin.lt

     

    Puslapyje www.smartonly.eu yra naudojamo slapukai, kurie pagerina naršymo kokybę. Slapukų pagalba internetinio puslapio turinys pritaikomas Jūsų poreikiams. Naršydami mūsų internetinėje parduotuvėje sutinkate su slapukų įrašymu Jūsų kompiuteryje ar kitame įrenginyje. Savo sutikimą galite bet kada atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Informaciją, kaip tai padaryti galite rasti savo naršyklės pagalbos puslapiuose įvedę raktinius žodžius.

    UAB Margin turi teisę tikslinti, papildyti, pakeisti šią Privatumo politiką, kuri taikoma puslapio www.smartonly.eu lankytojams. Pakeitimai įsigalioja nuo jų paskelbimo puslapyje dienos.